2021.12.09-én szervez szakmai ülést a Nobel-díjas David Card munkásságáról a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya, melyen a felkért hozzászólók között szerepel Horn Dániel igazgató úr

A kanadai-amerikai munkaügyi közgazdász, David Card volt az egyik kitüntetettje a 2021. évi közgazdasági Nobel-emlékdíjnak. A Berkeley-i Kaliforniai Egyetem közgazdászprofesszora a munkaügyi közgazdaságtanhoz való empirikus hozzájárulásáért kapta a rangos kitüntetést. David Card munkásságáról szervez szakmai ülést – a Nobel-díjak átadásához kapcsolódva – a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2021. december 9-én, csütörtökön 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A rendezvényen laudációt Boda György, a Budapesti Corvinus Egyetem emeritus docense, a Boda & Partners Kft. managing partnere, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja tart. Felkért hozzászólók: Lindner Attila, a University College London egyetemi docense, Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke, Telegdy Álmos, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense és Horn Dániel, az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaságtudományi Intézetének igazgatója. A résztvevőket Bagó József, a Belügyminisztérium vezető kormányfőtanácsosa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvényről itt tájékozódhatnak bővebben

Felhasználási feltételek
Impresszum
Intézményünk országos ésnemzetközi hálózati kapcsolatátaz NIIF program biztosítja
Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Közgazdaság-tudományi Intézet
© Copyright 2020. Minden jog fenntartva.